آرشیو اخبار دانشگاه خیام

گزارش عملکرد یکساله انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه خیام در سال ۱۳۹۷

شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۸
انتخاب طرح برتر گروه مکانیک در همایش روز ملی مهندس

در همایش روز ملی مهندس که با حضور صنعتگران، اساتید و دانشجویان توسط انجمن شرکت های فنی و مهندسی و مشاوره ای خراسان رضوی تحت نظارت اتاق بازرگانی برگزار شد، پروژه پایان نامه با عنوان "فیکسچر پنوماتیکی انعطاف پذیر فرز با قابلیت فیکس کردن انواع قطعات با هندسه های مختلف" با داوری انجام شده بر اساس شاخص های موجود از سوی هیات داوران همایش به عنوان طرح برتر دانشجویی انتخاب شد.

يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷
کافه استاد

کافه استاد متفاوت ترین رویداد در دانشگاه خیام می باشد که به طور سلسله جلسات ادامه دار برگزار خواهد شد و برای اولین بار توسط انجمن علمی صنایع دانشگاه خیام برگزار گردید.

سمینار کارآفرینی

نجمن علمی صنایع خیام و با هکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه خیام و با هدف رشد علمی و افزایش سطح دانش و مهارت های کاربردی دانشجویان درحوزه های مرتبط با کسب وکار در آذرماه ۱۳۹۷ اقدام به برگزاری سمینار کارآفرینی نمود.

سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷
برگزاری سومین دوره از مسابقات ارائه مهندسی و مهندسی ارائه توسط انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه خیام

یکی از الزامات پژوهش خوب علاوه بر موضوع و محتوا، ارائه مناسب آن است. از این رو با در نظر گرفتن این عامل و با هدف به چالش کشیدن قدرت بیان و توانایی ارائه دانشجویان، انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه خیام درصدد برگزاری سومین دوره این مسابقه برآمد. این مسابقه...

سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷
سمینار چگونه علم مهندسی را پلکان کارآفرین شدن کنید؟

چگونه علم مهندسی را پلکان کارآفرین شدن کنید؟ این سمینار در تاریخ ۱۴ آبان ۹۷ در محل سالن اجتماعات دانشکده مهندسی با همکاری انجمن علمی مهندسی مکانیک و دفتر ارتباط با صنعت و با سخنرانی آقای دکتر حسین اختراعی مدیرعامل شرکت مکاترونیک ژاو و رییس انجمن تحقیق و توسعه خراسان برگزار گردید. روشهای ارتباط صنعت و دانشگاه، تعریف کارآفرینی، تعریف علم مهندسی، روشهای جدید آموزش، روشهای استفاده از مهندسی برای پیشبرد کارآفرینی و بیان تجربیات عملی از مباحث ذکر شده در این سمینار بود.

دوشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۷
بازدید از کارخانه پارت لاستیک

دوشنبه ۰۷ آبان ۱۳۹۷
ثبت توسط : مرکز آمار، اطلاعات و امور رایانه ای مشاهده نسخه چاپی اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی